-

Slide 1 Slide 2
     

ACTIVITATI 2015-201628 martie 2016 - "Educatie pentru dreptul de prorietate intelectuala"
In sala de festivitati a Scolii Superioare Comerciale "N. Kretzulescu" specialisti de la O.R.D.A., Microsoft, Ambasada S.U.A. si Jandarmeria Romana le-au prezentat elevilor din Colegiul National "Cantemir-Voda" si celor din S.S.C. "N. Kretzulescu" aspecte privind dreptul de proprietate interlectuala, inregistrarea marcilor si protectia acestora.
poza poza

Prof. coordonator Ortansa Moise


24 februarie 2016 - "Educatie juridica in licee"
Invitat lector Radu Slavescu - Universitatea "Nicolae Titulescu".


Prof. coordonator Ortansa Moise


13 octombrie 2015 - "Promovarea limbii si literaturii romane"
Proiect initiat de Muzeul National al Literaturii Romane desfasurat in parteneriat cu Editura Muzeul Literaturii Romane si Primaria Municipiului Bucuresti - au fost donate carti Colegiului National "Cantemir-Voda".

Prof. coordonator Ortansa Moise


Aniversarea a 147 de ani de la înființare
Cu ocazia aniversării a 147 de ani de la înființare, Colegiul Național " Cantemir-Vodă" a sărbătorit evenimentul printr-o serie de activități cultural-educative. Tema din acest an a fost "Cartea", o temă generoasă și plină de semnificații. Festivitatea de deschidere a avut loc în amfiteatrul Colegiului la ora 11.00, unde doamna director Monica Zamfir a prezentat programul acvitităților ce s-au derulat în cursul zilei de 30 octombrie 2015.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< mai mult >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Noutati